راه های برطرف کردن مشکل خرابی مودم وای فای

۳.۵/۵ - (۶ امتیاز)

مودم وای فای یکی از راه‌های اتصال به اینترنت است که از طریق آن می‎‌توانید از مزایایی مانند سرعت بالا، اشتراک بین چند کاربر، اتصال دائم و بدون انتظار، اشغال نشدن خط تلفن و غیره بهره ببرید. این دستگاه مانند هر لوازم دیجیتال دیگری ممکن است، پس از مدتی دچار خرابی بشود. اگر برای تعمیر مودم وای فای خود، به دنبال تعمیر کار ماهر می گردید، همین حالا با دیجی تعمیر در تماس باشید. 

 

مشکلات رایج مودم وای فای

برای مودم وای فای ممکن است مشکلاتی مثل موارد زیر پیش آید:

  • نام شبکه وای فای مشخص نباشد و سیگنالی نیز دریافت نشود.
  • با وجود مشخص بودن علامت وای فای اینترنت وصل نشود.
  • با وجود مشخص بودن علامت وای فای و اتصال اینترنت داده‎‌ای تبادل نشود.

خرابی‌های مودم می‌تواند برای کاربران آزاردهنده باشد. در این مطلب می‌خواهیم به مشکلات خرابی مودم وای فای و راه‌های برطرف کردن آن‌ها بپردازیم.

مطلب پیشنهادی ما: تعمیر مودم

برطرف کردن مشکلات مودم وای فای

برطرف کردن مشکلات مودم وای فای

در هنگام خرابی مودم بهتر است موارد زیر را رعایت کنید.

اطمینان از روشن بودن مودم

  • ابتدا بررسی کنید که مودم روشن باشد و سپس از اتصال صحیح آن به خط تلفن و کامپیوتر اطمینان یابید.
  • از ایراد نداشتن دستگاهی که با آن به مودم وصل می‌شوید مطمئن باشید. در این قسمت یکی دیگر از مواردی که باید در نظر داشته باشید چراغ‌های مودم است.
  • اگر چراغ ADSL مودم روشن باشد، ولی به اینترنت متصل نشوید این احتمال وجود دارد که حجم داده اشتراک ماهانه شما تمام شده باشد.
  • می‌توانید این مورد را با مرکز سرویس دهنده اینترنت خود در میان بگذارید و اگر اطلاع دهند که اینترنت شما فعال است احتمالا مشکل از دستگاه مودم‌تان باشد.
  • بهتر است توسط یک دستگاه دیگر این مشکل را بررسی کنید، اگر چراغ آن روشن شود یعنی مودم قدیمی شما دچار مشکل شده است.

اگر مودم خود را تغییر دادید باید توجه داشته باشید که بعضی از شرکت‌های اینترنتی تنها شناسه سخت‌افزار قبلی شما را متعبر می‌شناسند و به دلیل جلوگیری از مشکلات امنیتی، با تغییر دستگاه به اینترنت وصل نخواهید شد. بنابراین با ارتباط با مرکز سرویس دهنده اینترنت از آن‌ها بخواهید تا خط شما را ریست کنند تا مودم جدید را به خط متصل کنید.

خاموش و روشن کردن مجدد مودم

ریست کردن مودم

ممکن است مشکل به دلیل هنگ کردن مودم در استفاده طولانی مدت از آن باشد. آن را با خاموش و روشن کردن دستگاه می‌توانید برطرف کنید. توجه داشته باشید که عوامل مختلفی مثل اختلالات آب و هوایی، تغییر دما و شدت جریان برق نیز می‌توانند روی عملکرد مودم تاثیر بگذارند. اگر ریستارت کردن مودم مشکل را برطرف نکرد، پنل مدیریتی را بررسی کنید که ایرادی نداشته باشد.

  • تنظیمات شبکه بی‌سیم و پیشرفته دستگاه را چک کنید. مشخصات شبکه مانند نام آن، رمز عبور و باند رادیویی باید درست باشند، می‌توانید این مشخصات را مجددا در تنظیمات وارد کنید.
  • ممکن است گزینه پنهان بودن SSID فعال باشد بنابراین تنظیمات پیشرفته مربوط به مودم را با دقت بررسی کنید.

بررسی فرم‌ویر

اگر با انجام مراحل قبل مشکل خرابی مودم وای فای شما برطرف نشد ممکن است ایراد از سخت‌افزار و امنیت کم آن باشد. در این مواقع معمولا تولیدکننده مودم نسخه آپدیت فرم‌ور (Firmware) را در سایت خود قرار می‌دهد و می‌توانید آن را دریافت کنید.

تغییر مکان مودم

تغییر مکان مودم

یکی از کارهایی که می‌توانید برای حل مشکل سیگنال وای فای انجام دهید تغییر مکان مودم است. زیرا ممکن است بعضی از ابزارها مثل سازه‌های فلزی باعث ایجاد نویز شوند. همچنین حتما آنتن مودم را در حالت عمودی قرار دهید تا ناحیه بیشتری را پوشش دهد.

در ساختمان‌های چند طبقه با وجود تعداد زیاد مودم در آن‌ها ممکن است مشکلاتی مربوط به امواج و فرکانس‌ها به وجود آید، بهتر است یک کانال بهینه که تراکم کمتری نسبت به بقیه آن‌ها داشته باشد پیدا کنید. اگر با موارد بالا مشکل حل نشد و از سالم بودن سخت افزار مودم اطمینان داشتید می‌توانید آن را به تنظیمات کارخانه برگردانید.

سخن نهایی

مودم یک دستگاه کاربردی برای اتصال به اینترنت است و اگر دچار خرابی شود، تعمیر آن احتیاج به تخصص و مهارت دارد. شما می‌توانید برای عیب‌یابی و حل مشکلات مربوط به مودم، با کارشناسان دیجی تعمیر تماس بگیرید.

این مطلب را به اشتراک بگذارید

اشتراک در
اطلاع از
0 نظرات
بازخورد (Feedback) های اینلاین
مشاهده همه دیدگاه ها

مطالب مرتبط

تفاوت گرامافون های جدید با قدیمی

بررسی کلی گرامافونهای همه کاره جدید و تفاوت آن با گرامافونهای قدیمی

در این مقاله قصد داریم شما را با تفاوت گرامافون های قدیمی با جدید آشنا کنیم. شاید فکر کنید که …

مشاهده
انواع دستگاه های تصفیه هوا

کلیاتی درباره دستگاه تصفیه هوا

تصفیه‌کننده‌های هوا یا دستگاه تمیزکننده هوا دستگاههایی هستند که از یک یا چندین فیلتر داخلی و فن تشکیل شده اند تا ذرات ریز معلق در محیط ، بوی نامطبوع و دود را از هوا در یک اتاق جذب کنند سپس هوای تصفیه شده به داخل اتاق بازگردانده می شود.

مشاهده
همه چیز درباره مایع ریز اتوماتیک

همه چیز درباره مایع ریز اتوماتیک

مایع ریز یا به اصطلاح صابون ریز اتوماتیک یک دستگاه بهداشتی است که برای شستشوی دست ها در حمام ها، توالت ها، رستوران ها، ادارات، بیمارستان ها و مکان های عمومی استفاده می شود.

مشاهده

نمایندگی JBL و معرفی این برند

در این مقاله می خواهیم به نقد و بررسی کامل تجهیزات JBL و خدمات ارائه شده توسط این برند محبوب بپردازیم.

مشاهده