• تعمیر رطوبت گیر خانگی

تعمیر رطوبت گیر خانگی

با توجه به افزایش محبوبیت دستگاه‌های رطوبت‌گیر خانگی طبیعی است که بحث تعمیر این دستگاه‌ها نیز به یک موضوع اساسی تبدیل شود. تعمیر دستگاه رطوبت‌گیر خانگی شاید در نگاه اول موضوعی ساده به نظر برسد؛ اما این تصور کاملاً نادرست است.

تنها متخصصان حرفه‌ای و مجرب می‌توانند فرایند تعمیر چنین دستگاه‌هایی را با موفقیت به پایان برسانند. در بسیاری از موارد مشاهده شده است که کاربران به صورت شخصی نسبت به انجام این امر اقدام کرده‌اند و طبیعتاً نتیجه‌ امر چیزی به جز افزایش خرابی دستگاه مدنظر نبوده است. با ما همراه باشید تا به شناخت کامل دستگاه‌های رطوبت‌گیر و راهکارهای مربوط به تعمیر آن‌ها بپردازیم.

تعمیر رطوبت گیر خانگی

دستگاه رطوبت‌گیر چه دستگاهی است؟

پیش از بررسی تعمیر دستگاه رطوبت‌گیر خانگی بهتر است به تعریف این نوع محصولات بپردازیم. به طور کلی می‌توان بیان کرد دستگاه رطوبت‌گیر (همان‌طور که از نام آن مشخص است) یک دستگاه ویژه به منظور جذب کامل رطوبت موجود در محیط محسوب می‌شود.

اگرچه همه ما به میزان مشخصی از رطوبت در فضاهای مختلف نیاز داریم؛ اما در پاره‌ای از موارد میزان رطوبت نسبت به حالت عادی افزایش چشمگیری پیدا می‌کند. در حالت عمومی توصیه می‌شود که رطوبت محیط بیشتر از پنجاه درصد نباشد، در غیر این صورت امکان به وجود آمدن موارد خطرناکی همچون کپک وجود دارد.

علاوه بر این، وجود رطوبت به شکل بیش از اندازه منجر به ایجاد بوی نامطبوع و غیر قابل تحمل در محیط می‌شود. در چنین مواردی چاره‌ای به جز استفاده از دستگاه‌های رطوبت‌گیر وجود ندارد. در کنار موارد گفته شده، به منظور کاهش آلرژی‌های محیطی نیز باید از رطوبت‌گیر خانگی استفاده شود. رطوبت‌گیرها در انواع مختلف و با امکانات گوناگونی ارائه می‌شوند. همین تنوع موجب شده است تا تعمیر کردن انواع رطوبت‌گیرها امری تخصصی و پیچیده باشد؛ زیرا دستگاه تولید شده توسط یک برند عموماً با محصولی از یک برند دیگر تشابه ساختاری ندارد.

نمایندگی تعمیر رطوبت گیر

انواع خرابی‌های دستگاه رطوبت‌گیر

تعمیر دستگاه رطوبت‌گیر خانگی در شرایطی که محصول مربوطه به شکل مناسبی فعالیت نکند، امری حیاتی است. رطوبت‌گیرهای خانگی نسبت به محصولات صنعتی دارای ظرافت بیشتری هستند و به همین دلیل اگر خیلی سریع نسبت به رفع خرابی‌ آن‌ها اقدام نشود، امکان دارد که میزان آسیب‌دیدگی داخلی آن‌ها افزایش یابد.

از جمله خرابی‌های رایج دستگاه‌های رطوبت‌گیر می‌توان به روشن نشدن دستگاه در شرایط مختلف اشاره کرد. در بسیاری از موارد این مشکل به برد اصلی دستگاه ارتباط دارد، همان برد الکترونیکی خاصی که کل عملکردهای دستگاه رطوبت‌گیر توسط آن کنترل می‌شود. خرابی دیگری که باید به آن اشاره کنیم به مخزن دستگاه مرتبط است. این مخزن همان بخشی محسوب می‌شود که پس از جذب رطوبت هوا آن را در خود ذخیره می‌کند. چنانچه این مخزن در زمان مشخصی تخلیه نشود، احتمال خراب شدن دستگاه بیشتر خواهد شد.

اگر رطوبت‌گیر شما دارای لوله‌های داخلی انتقال رطوبت است و این لوله‌ها به هر نحوی دچار پارگی شده­اند، باید هرچه زودتر روند تعمیر دستگاه رطوبت‌گیر خانگی آغاز شود. پارگی لوله‌ها منجر به انتقال رطوبت به سمت برد الکترونیکی دستگاه و سوختن این بخش مهم می‌شود.

از جمله مهم‌ترین نشانه‌های خرابی یک دستگاه رطوبت‌گیر می‌توانیم به مواردی همچون عدم جذب رطوبت محیط به شکل مناسب و همچنین خروج رطوبت از درون دستگاه به بیرون اشاره کنیم. در صورت مشاهده هر یک از این موارد هرچه سریع‌تر با کارشناسان ماهر در این رابطه تماس بگیرید.

روش تعمیر دستگاه‌های رطوبت‌گیر

تعمیر دستگاه رطوبت‌گیر خانگی باید با دقت بی‌نظیری صورت بگیرد. دستگاه‌های رطوبت‌گیر دارای قطعات مختلفی هستند که هر یک از آن‌ها وظیفه خاص خود را بر عهده دارند. در مرحله اول از تعمیر این محصولات، عیب‌یابی دستگاه صورت می‌گیرد. در روند عیب‌یابی متخصص مربوطه با بهره‌گیری از ابزارهای گوناگون مشکل به وجود آمده در رطوبت‌گیر را تشخیص می‌دهد.

پس از تشخیص دادن مشکل، نوبت به انتخاب یک راهکار اساسی برای تعمیر رطوبت‌گیر می‌رسد. در حالت کلی دو راه حل مهم در پیش روی شما قرار دارد. حالت اول مختص به زمانی است که قطعه آسیب دیده در رطوبت‌گیر قابل تعمیر باشد. حالت دوم نیز مربوط به شرایطی است که عملاً امکان تعمیر قطعه وجود ندارد و به همین دلیل باید نسبت به تعویض آن اقدام شود.

هزینه تعمیر دستگاه رطوبت‌گیر خانگی به چنین مواردی بستگی دارد. البته فاکتورهای دیگری همچون مدت زمان موردنیاز جهت تعمیر دستگاه و همچنین مهارت کلی فرد تعمیرکار بر روی هزینه نهایی اثر می‌گذارند. با انتخاب ما می‌توانید انتظار پرداخت کمترین هزینه‌ها را داشته باشید.

تعمیر رطوبت گیر

لزوم استفاده از متخصصان ماهر در این زمینه

عدم توجه به تعمیر دستگاه رطوبت‌گیر خانگی به شکل حرفه‌ای مشکلاتی اساسی را برای شما به وجود می‌آورد. همان‌طور که گفته شد، رطوبت‌گیر وظیفه دارد تا با کاهش میزان رطوبت از ایجاد کپک در محیط جلوگیری کند. هنگامی که رطوبت‌گیر شما به شکل مناسبی تعمیر نشده باشد، احتمال افزایش کپک‌ها و سایر آلودگی‌های خطرناک به شدت افزایش می‌یابد؛ زیرا خود دستگاه نیز به یک منبع برای تولید چنین مواردی تبدیل می‌شود.

بنابراین اگر به سلامت خود و خانواده‌تان اهمیت می‌دهید،‌ توصیه می‌کنیم که تعمیر رطوبت گیر خانگی خود را حتماً به یک فرد ماهر بسپارید. اگر فرد تعمیرکار از مهارت بالایی در این زمینه برخوردار باشد، تعمیر دستگاه مدت زمان زیادی طول نمی‌کشد و می‌توانید به راحتی به استفاده از رطوبت‌گیر ادامه دهید.

با سال‌ها تجربه در حوزه تعمیر لوازم خانگی و به عنوان نمایندگی تعمیر رطوبت گیر در تهران، ما بهترین انتخاب شما جهت تعمیر انواع رطوبت‌گیرهای خانگی هستیم. متخصصان ما در کلیه مراحل مربوط به تعمیر این محصولات در کنار شما عزیزان هستند و با در اختیار داشتن مهارت کامل، رطوبت‌گیر شما را تعمیر خواهند کرد.

تعمیر دستگاه رطوبت گیر

سخن پایانی

دستگاه‌های رطوبت‌گیر به یک وسیله ضروری در زندگی ما تبدیل شده‌‌اند. چنانچه خواستار از بین بردن رطوبت بیش از حد در هوا هستید، باید حتماً نسبت به تهیه رطوبت‌گیر اقدام کنید، البته این محصولات نیز به دلایل مختلفی ممکن است دچار خرابی شوند.

تعمیر دستگاه رطوبت‌گیر خانگی امری کاملاً پیچیده است که باید توسط متخصصان صورت بگیرد، در غیر این صورت امکان افزایش آسیب‌دیدگی مربوط به دستگاه شما وجود دارد. به منظور دسترسی به این خدمات می‌توانید با ما در تماس باشید. مفتخریم تا مشکلات شما عزیزان را در رابطه با تعمیر انواع رطوبت‌گیر خانگی حل کنیم.

دیجی‌تعمیر، گامی نو در عرصه تعمیرات
برای تماس با بخش پذیرش به صفحه ارتباط با ما مراجعه کنید
روند بررسی و تعمیر دستگاه
  • مراجعه به دیجی‌تعمیر و پذیرش دستگاه موردنظر
  • کدگذاری توسط مسئول پذیرش و قرارگیری در نوبت بررسی
  • بررسی و ایرادیابی توسط کارشناس مربوطه و برآورد هزینه
  • تماس با مشتری و اعلام هزینه تعمیر
  • تعمیر و رفع ایراد کالا در صورت:

  • موجود بودن قطعه سریع انجام می‌شود.
  • ناموجود بودن قطعه در انتظار قطعه خواهد ماند.
  • تماس با مشتری جهت تست و دریافت کالای تعمیر شده
  • چنانچه تست در مرکز دیجی‌تعمیر در حضور مشتری امکان‌پذیر نباشد، کارشناس مربوطه با هماهنگی مشتری زمانی را جهت تست در خارج از مرکز تعیین نموده و منتظر تماس مشتری خواهد ماند.
  • چنانچه دستگاه در دیجی‌تعمیر و در حضور مشتری تست و سلامت آن تایید شود، به محض خروج از مجموعه مسئولیتی در قبال دستگاه نخواهد داشت.